24-timers vakttelefon – 365 dager i året: 482 88 657

Om oss

Espeland RekvisitaSenter AS ble etablert på Espeland av Marit Sæløen som fortsatt driver det, nå sammen med sin datter Monica. Selskapet har gjennom årene vokst og utviklet seg til 7 avdelinger på Kokstad og i Åsane med til sammen over 40 ansatte. I Åsane finner du lakk/karosseri og bilpleie/klargjøring for store og små kjøretøy. Vi selger også vaskestoff og kjemikalier til privat bruk.

Espeland RekvisitaSenter AS står for kvalitet og erfaring. Vi er opptatt av at du skal få den beste behandlingen, og derfor oppdaterer vi oss hele tiden og finner de beste behandlingene som er på markedet. Vi er en Grønn Bedrift, og strekker oss langt for å ha en miljøvennlig organisasjon. Espeland RekvisitaSenter har fokus på Inkluderende Arbeidsliv, og følger IA-avtalen.

Kjent for kvalitet

Espeland RekvisitaSenter har siden 1979 vasket og stelt biler for så og si alle bilforhandlerne i Bergensområdet! Vi legger mye stolthet i arbeidet vårt, noe som gjenspeiler seg i glansen i bilene som har vært hos oss.

Espeland RekvisitaSenter har en årrekke vært en av Cartecs største og best omtalte forhandlere. Produktene vi selger er av meget høy kvalitet, og er å finne hos bilpleiefirmaer og bilforhandlere over hele landet.

Har du lyst å gi bilen din en skikkelig omgang med stell og pleie, stikker du innom oss og spør om råd! Hvis du vil gjøre jobben selv, kan vi gå over bilen sammen med deg, og gi deg råd og tips til hvilke behandlinger du bør gi bilen din. Gruer du deg for å ta fatt i jobben selv er det bare å ta kontakt med oss – for en rimelig penge blir bilen din som ny!

Sponsing

Vi sponser Ørjan Nilsen Drifting, og er veldig stolte av å være en del av teamet som støtter ham.

Klar for Gatebil Drift Series!

Endelig! Nå er vi klar for første runde av Gatebil og Gatebil Drift Series til helgen! ????Utrolig stolt av å vise frem vår ''nye'' trekkbil, årets design på driftebilen og årets samarbeidspartnere! En enestående jobb utført av Espeland Rekvisitasenter As Skade og Lakkeringsavd. og Design Studio as! ????Trekkbilen var matt hvit (har hvert blank) og full av rustflekker på hele karosseriet. Espeland Rekvisitasenter As Skade og Lakkeringsavd. tok den inn og punktsandblåste hele bilen og la deretter på et lag med fyller slik at vi kunne gjøre bilen helt klar for foliering. De har også lakkert opp igjen driftebilen!Design Studio as tok deretter trekkbilen i mot med åpne armer og helfolierte bilen i koksgrå metallic. I mellomtiden har vi lekt oss litt på pcen med et design som kunne kle det nye designet til driftebilen.Magnus Bekkengen / Swagnus Designs står for årets livery som ble lagt på av Design Studio as. I går lekte vi oss litt med drone, og i videoen kan du se resultatet!Nevn gjerne hva du syntes! ????Vil rette en stor takk til Mads, pappa, Sindre, mamma og ellers andre som har bidratt!Montera | Buen Partner Vest | BuenGruppen | Hordaland-Chiptuning | Design Studio as | MECA Askøy | 59North Wheels | Ingeniørfirmaet R.Torgersen AS | Bergen Rørteknikk As | PSW Power & Automation - Totalleverandør av elektriske tjenester | Westlake Motorsport tires Norway | Turbofun garasjen | Samsonas Norway | Inst. Håkon Olsen AS

Posted by Ørjan Nilsen Drifting on Wednesday, May 23, 2018
null

Marit

Eier, økonomi- og opplæringsansvarlig
null

Adrian

Avdelingsleder Klargjøring, Åsane
null

Siljan

Avdelingsleder bilpleie, Jæger Automobil, Åsane
null

Torild

Kontor
null

Monica

Eier og daglig leder
null

Morten

Avdelingsleder lakk og karosseri / teknisk leder
null

Kuddy

Avdelingsleder bilpleie, Jæger Automobil, Minde
null

Svein Harald

Kontor
null

Louise

Avdelingsleder, Kokstad
null

Torill

Avdelingsleder, Minde
null

Alex

Avdelingsleder bilpleie, Bertel O. Steen, Åsane