24-timers vakttelefon – 365 dager i året: 482 88 657

Referanser

Tusen takk for fantastisk service! Setter utrolig stor pris på arbeidet dere har gjort, og oppfølgingen dere gir! Dere er herved blitt «go-to» verkstedet for min lille go-kart, aka POLO :) Takk for at dere omgjorde «gevinsten» til GEVINST!

– Fra nåværende og kommende fastkunde Martine

Beste servicen du finner i byen og de gjør en bunnsolid jobb og!! Anbefaler alle å ta en tur innom Morten!!

– Erlend René Andersen

Service, service, service! Det er bare å ta av hatten for personalet på Espeland Rekvisita!

– Tom-Andre Andersen

Takk for fantastisk service og godt utført arbeid.  Anbefalest på det sterkeste�

– Rune Larsen Bøe

Jeg leverte inn en bil som det var sølt melk i. Hadde bilen inne hos en annen bedrift som ikke klarte å fjerne lukten. Espeland Rekvisitasenter i Åsane gjorde en strålende jobb med bilen. Lukter nå rent og godt for en billig penge! Har samtidig opplevd en fantastisk service og vil heretter utelukkende benytte meg av de i fremtiden. Anbefales på det sterkeste �

– Tord Magnus Sunde

Meget gode service. Helt super lakkforsegling.

– Rune Nordhus

En mer service innstilt og positiv verksted skal du leite lenge etter. Her får du topp kvalitet, og supert gjennomført jobb! Tusen takk for fantastisk gjennomført arbeid på bilen min????????

– Martine Woxen Krabbedal

Etter å ha hatt 3 biler inne for forskjellige jobber hos Espeland Rekvisitasenter AS, så er det vel på sin plass med en tilbakemelding.
Jeg er strålende fornøyd. Bilene blir som ny igjen. Mulig andre også kan få det til, men den servicen og det sprudlende og smilende vesenet Morten Lyngøy som møter deg? Det er noe de fleste andre bare kan drømme om å leve opp til.
Enestående service, grei på pris, meget profesjonelle i sitt yrke og holder det de lover.
Kommer til å anbefale Dere til alle som måtte trenge det, og jeg kommer gjerne igjen ved behov. Egentlig er det 6 stjerner fra meg �

Mvh

Kay Roger Hjørnevik
Hjørnevik Transport

– Kay Roger Hjørnevik

Dette er plassen å henvende seg hvis man skal ha gjort noe karroseriarbeid 

– Christer Sandtorv