24-timers vakttelefon – 365 dager i året: 482 88 657

Ceramic Guard lakkforsegling

Ceramic Guard lakkforsegling

Vi tilbyr keramisk lakkforsegling med livstidsgaranti.

En revolusjonerende coating som gir en meget god beskyttelse, og gir lakken en avvisende effekt mot smuss og vann. Dette gjør rengjøringen av bilen enkel. Insekter forsvinner som snø i solen, og lakken er optimalt beskyttet mot skitt fra veien, salt, UV-stråling, aggressive kjemikalier (ph2 og ph13), og alt som utgjør en trussel for lakken.

I tillegg gir Ceramic Guard lakken en ekstremt høy og synlig glans. Selv om et lag er mer enn godt nok, kan Ceramic Guard pålegges i flere lag. Som et resultat av dette vil tykkelsen på laget øke lakkens hardhet, som igjen fører til at dybden og glansen styrkes ytterligere.

Se mer på vår Facebookside →

Ceramic Guard SiCarbon+ Coating →

Ceramic Guard 4life Garanti

Ceramic Guard gir en standard garanti på 3 år på det behandlede lakkarbeidet. Garantien gjelder så lenge behandlingen har blitt gjennomført av en Ceramic Guard-spesialist i henhold til de korrekte påføringsforholdene og -metodene. Med Ceramic guard 4life er det mulig å forlenge garantiperioden. En årlig inspeksjon og vedlikeholdsbehandling av Ceramic Guard sikrer videreføringen av garantiperioden. Garantien forlenges med et år per inspeksjon og vedlikeholdsbehandling. Denne behandlingen utføres av en Ceramic Guard spesialist.

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva dette betyr for din bil!

Ny kunde Ceramic Guard

Allerede fått 1. behandling?

Fyll ut skjemaet for mer info om behandlingen og eventuelt timebestilling.


Hvordan ønsker du å bli kontaktet ang. oppfølgingsbehandling?